,,Радовићев венац“

Песме наших ученике Аљоше Михића (3-1) и Лене Вуковић (6-1) нашле су се међу одабраним песмама које чине Зборник овогодишњег литарарног конкурса ,,Радовићев венац“. Честитамо Лени и Аљоши на успеху, али и њиховим менторима учитељици Орјани и наставнику српског језика Александру.

„Мали велики научник“

„Мали велики научник“ био је данас и у Новој Гајдобри. Питагора, Мендељејев, Марија Кири, Ајнштајн и њихови асистенти приказали су млађим другарима интересантне огледе који објашњавају неке законе природе и подстичу на размишљање о тајанственом свету науке. Огледе су изводили ученици VII2 и VIII2 а организатори су биле наставница хемије Јелена, математике Наташа и географије Ања.

 

„Чаробни децембар“

У оквиру пројекта „Чаробни децембар“ учитељице Сања и Јаца провеле су лепо и пријатно поподне са својим ђацима и њиховим родитељима на новогодишњој креативној радионици.

Међународно информатичко такмичење „Дабар“

Протеклих дана одржано је Међународно информатичко такмичење „Дабар“ на којем су и ове године учествовали и наши ученици. У свим узрасним категоријама учествовало је 64 352 ученика из Србије. У категоријама Милидабар и Микродабар учествовало је 47 ученика чији су ментори биле учитељице Јадранка Самопјан, Драгана Чолаковић и Орјана Теклић. Најуспешнији, са свим тачним задацима били су: КАЛИНА САВИЋ, ДУШАН КНЕЖЕВИЋ, СИМОНА ДАБИЋ из I1 и АЉОША МИХИЋ из III1 док су Никола Лозо I1, Ђуро Солдо I2, Хаоју Баи I2, Алекса Кујачић III1, Белмин Рондић III1, Миа Мијановић IV 1 и Сузана Павловић IV1 остварили одличан успех освојивши друго место.
Честитке за све успешне такмичаре!

Директорица Рајкица је угостила наше златне одбојкашице које су јој пренеле утиске са општинског такмичења. У уторак их у Бечеју очекује окружно такмичење. Желимо им много успеха и да се врате са још једном медаљом..