Profesionalna orijentacija

U okviru profesionalne orijentacija  23.novembra 2015.godine, u odeljenjima 8/1 i 8/2 održana je radionica na temu „Slike savremenog sveta rada i ključne kompetencije za zanimanja“. Radionicu je držala nastavnica istorije Snežana Rupar.

Radionice Profesionalne orjentacije koje je pedagog škole Aleksandra Kukolj-Ristić realizovala sa sedmim i osmim razredima.

Radionicu Profesionalne orijentacije pod nazivom ,,Samospoznaja – to sam ja“ u VIII/1 realizovala je nastavnica Nataša Šunjka.


DAN DEVOJČICA
U okviru profesionalne orijentacije, a povodom Dana devojčica učenice VII-1 i VII-2 su u pratnji odeljenjskih starešina Jelene Fodore i Milodarke Gordić i pedagoga Aleksandre Kukolj Ristić 27.4.2015. god. posetile „Nopallux“, firmu u Bačkoj Palanci koja se bavi proizvodnjom elektroinstalacionog materijala. Tom prilikom devojčice su imale priliku da obiđu celokupnu proizvodnju i upoznaju proces rada. Razgovor sa uspešnim ženama firme kao i gostoprimstvo i ljubaznost rukovodstva i svih zaposlenih ostavile su poseban utisak na goste.