Професионална оријентација

У оквиру професионалне оријентација  23.новембра 2015.године, у одељењима 8/1 и 8/2 одржана је радионица на тему „Слике савременог света рада и кључне компетенције за занимања“. Радионицу је држала наставница историје Снежана Рупар.

Радионице Професионалне орјентације које је педагог школе Александра Кукољ-Ристић реализовала са седмим и осмим разредима.

Радионицу Професионалне оријентације под називом ,,Самоспознаја – то сам ја“ у VIII/1 реализовала је наставница Наташа Шуњка.


ДАН ДЕВОЈЧИЦА
У оквиру професионалне оријентације, а поводом Дана девојчица ученице VII-1 и VII-2 су у пратњи одељењских старешина Јелене Фодоре и Милодарке Гордић и педагога Александре Кукољ Ристић 27.4.2015. год. посетиле „Nopallux“, фирму у Бачкој Паланци која се бави производњом електроинсталационог материјала. Том приликом девојчице су имале прилику да обиђу целокупну производњу и упознају процес рада. Разговор са успешним женама фирме као и гостопримство и љубазност руководства и свих запослених оставиле су посебан утисак на госте.