Zanimljivi časovi, ugledni časovi

UGLEDNI ČAS IZ LIKOVNE KULTURE

16.12.2016.god. učiteljica Orjana Teklić-Pecelj održala je ugledni čas u svom IV1 odeljenju. Nastavna jedinica časa bila je Tople boje (žuta, narandžasta, crvena).

UGLEDNI ČAS IZ FIZIČKOG VASPITANJA

15.12.2016.god. učiteljica Sanja Bošković održala je ugledni čas iz fizičkog vaspitanja u svom I1 odeljenju. Nastavna jedinica časa bila je Elementarne igre u korelaciji sa matematikom i svetom oko nas.

UGLEDNI ČAS IZ MATEMATIKE

22.11.2016.god. učiteljica Jadranka Samopjan održala je ugledni čas iz matematike u svom IV2 odeljenju. Nastavna jedinica časa bila je Sabiranje i oduzimanje preko hiljadu (Matematička bajka Snežana i sedam patuljaka).

UGLEDNI ČAS IZ SRPSKOG JEZIKA

16.11.2016.god. učiteljica Dragana Šešum održala je ugledni čas izsrpskog jezika u svom III1 odeljenju. Nastavnica jedinica časa bila je Marko Kraljevć i beg Kostadin – epska narodna pesma.

 

UGLEDNI ČAS IZ SRPSKOG JEZIKA

10.11.2016.god. učiteljica Tijana Bratić održala je ugledni čas iz srpskog jezika u svom II1 odeljenju. Nastavna jedinica časa je bila Veliko slovo u pisanju geografskih naziva.

NA ČASU SVETA OKO NAS

Tetka Rada, radnica naše škole, koja se pecanjem bavi iz hobija, bila je gost na času sveta oko nas u I1 učiteljice Tijane Bratić. Času su prisustvovali i učenici II1 i III2 odeljenja sa svojim učiteljicama. Tetka Rada je ispričala doživljaje i svoja iskustva sa pecanja.

NA ČASU NARODNE TRADICIJE

Na času narodne tradicije 5.2.2016.god. učenici III1, sa učiteljicom Orjanom, ugostili su čika Momčila Savića, zanatliju iz Bačke Palanke i dedu drugarice Teodore Bodo. Čika Momčilo je vlasnik Radionice za izradu kožne galanterije „ Savić”koja postoji od 1998. godine u Bačkoj Palanci

NA ČASU SVETA OKO NAS
U I1 – Godišnja doba


NA ČASU NARODNE TRADICIJE
Na času Narodne tradicije učenici III 2 sa svojom učiteljicom Jadrankom pravili su voćnu salatu i igrali se poslastičara.


NA ČASU NARODNE TRADICIJE
IV2 učiteljice Dragane Čolaković je održao prvenstvo u prevrtanju palačinaka.


NA ČASU NARODNE TRADICIJE
Učenici III1 i učiteljica Orjana, na času narodne tradicije, ugostili su teta Ljubicu koja je svoje dugogodišnje iskustvo vezano za pravljenje i ukrašavanje torti podelila sa njima.