Занимљиви часови, угледни часови

УГЛЕДНИ ЧАС ИЗ ЛИКОВНЕ КУЛТУРЕ

16.12.2016.год. учитељица Орјана Теклић-Пецељ одржала је угледни час у свом IV1 одељењу. Наставна јединица часа била је Топле боје (жута, наранџаста, црвена).

УГЛЕДНИ ЧАС ИЗ ФИЗИЧКОГ ВАСПИТАЊА

15.12.2016.год. учитељица Сања Бошковић одржала је угледни час из физичког васпитања у свом I1 одељењу. Наставна јединица часа била је Елементарне игре у корелацији са математиком и светом око нас.

УГЛЕДНИ ЧАС ИЗ МАТЕМАТИКЕ

22.11.2016.год. учитељица Јадранка Самопјан одржала је угледни час из математике у свом IV2 одељењу. Наставна јединица часа била је Сабирање и одузимање преко хиљаду (Математичка бајка Снежана и седам патуљака).

УГЛЕДНИ ЧАС ИЗ СРПСКОГ ЈЕЗИКА

16.11.2016.год. учитељица Драгана Шешум одржала је угледни час изсрпског језика у свом III1 одељењу. Наставница јединица часа била је Марко Краљевћ и бег Костадин – епска народна песма.

 

УГЛЕДНИ ЧАС ИЗ СРПСКОГ ЈЕЗИКА

10.11.2016.год. учитељица Тијана Братић одржала је угледни час из српског језика у свом II1 одељењу. Наставна јединица часа је била Велико слово у писању географских назива.

НА ЧАСУ СВЕТА ОКО НАС

Тетка Рада, радница наше школе, која се пецањем бави из хобија, била је гост на часу света око нас у I1 учитељице Тијане Братић. Часу су присуствовали и ученици II1 и III2 одељења са својим учитељицама. Тетка Рада је испричала доживљаје и своја искуства са пецања.

НА ЧАСУ НАРОДНЕ ТРАДИЦИЈЕ

На часу народне традиције 5.2.2016.год. ученици III1, са учитељицом Орјаном, угостили су чика Момчила Савића, занатлију из Бачке Паланке и деду другарице Теодоре Бодо. Чика Момчило је власник Радионице за израду кожне галантерије „ Савић”која постоји од 1998. године у Бачкој Паланци

НА ЧАСУ СВЕТА ОКО НАС
У I1 – Годишња доба


НА ЧАСУ НАРОДНЕ ТРАДИЦИЈЕ
На часу Народне традиције ученици III 2 са својом учитељицом Јадранком правили су воћну салату и играли се посластичара.


НА ЧАСУ НАРОДНЕ ТРАДИЦИЈЕ
IV2 учитељице Драгане Чолаковић је одржао првенство у превртању палачинака.


НА ЧАСУ НАРОДНЕ ТРАДИЦИЈЕ
Ученици III1 и учитељица Орјана, на часу народне традиције, угостили су тета Љубицу која је своје дугогодишње искуство везано за прављење и украшавање торти поделила са њима.