Наставна средства финансирана од стране Покрајинског секретаријата за образовање

Наша школа  је  ове године конкурисала на Конкурс за финансирање и суфинансирање набавке опреме установа основног , средњег образовања и васпитања, ученичког стандарда и предшколских установа на територији АПВ за 2020.годину,који је расписао Покрајински секретаријат за образовање, прописе, управу и националне мањине-националне заједнице са пројектом за набавку аудио и видео технологије, односно пројектора са припадајућом опремом.  Циљ овог пројекта је осавремењивање наставе које је условљено коришћењем одговарајуће опреме, уређаја и наставних средстава.

Установа је добила финансијска средства довољна за набавку два пројектора, два пројекциона платна као и двоје колица –носача пројектора. Сигурно је да ће се квалитет наставе побољшати, с обзиром на то да ће се лакше и чешће користити ова опрема, те да ће вишеструку корист имати како ученици тако и наставници наше школе.

Надамо се успешним сарадњама и поводом неких будућих пројеката Покрајинског секретаријата за образовање, прописе , управу и прописе и националне мањине-националне заједнице.

Comments are closed.