Летопис март 2019

ЛЕТОПИС МАРТ 2019.

  • Мерење радона по школама.МПНТР и Агенција за заштиту од јонизујућих зрачења и нуклеарну сигурност наставља мерење концентрације радона у школама и вртићима РС.
  • Сајам образовања „ПУТОКАЗИ“ Нови Сад

Ученици наше школе су посетили сајам образовања „Путокази“ где су и ове године учествовали на Европском ФЕЈСБУК фестивали поезије.Школу су са својим песмама представљала 4 ученика у пратњи наставника .Искуства су лепа.Вратили су се пуни утисака.

Одржана седница Наставничког већа,Савета родитеља и Школског одбора.

Седнице су реализоване због израде распореда надокнаде изгубљених редовних радних дана због обуставе наставе ради смањења ширења грипа.

  • Ликовни конкурс:Енергија је свуда око нас

Поводом 5 марта – Међенародног  дана енергетске ефикасности  СО Бачка Паланка/канцеларија за локални економски развој је расписала ликовни конкурс.Изложба награђених радова је постављена у холу зграде СО.Награђени ученици са наставницима су присуствовали  отварању изложбе где су уједно и уручени пригодни поклони најуспешнијим и најоригиналнијим радовима.За  најбољи рад  награду је добила наша ученица М.М.Поред ње још су два ученика:У.Ћ и М.П. добили награде које се састоје од мајице и едукативне друштвене игре“Играј за енергију“.

  • У згради забавишта у Гајдобри инсталирана бежична интернет веза.
  • За потребе наставе набављен је  лап топ за  кабинет Српског језика.
  • Одржана два састанка Актива директора образовно.васпитних установа.
  • Школа је домаћин општинске смотре читалаштва „ЧИТАЛИЋИ 2019“

На смотри је учествовало 30 ученика од 1-7 разреда и 5 наставника –ментора.

Координатор на нивоу школе је проф.српског језика А.Павић.Такмичење је реализовано 21.03.2019. год.са почетком у 13:00 часова.Координатор на покрајинском нивоу је Нена………

  • Одржане седнице оделењског и наставничког већа за крај 3 трећег квартала.

Школа се прикључила онлајн семинару који је Завод за вредновање  квалитета    образовања и васпитања понудио школама под називом :  Обука запослених у основним и средњим школама за примену инструмента за самовредновање и процену дигиталних капацитета школе – Селфи. Обука има за циљ да олакша школама да планирају и реализују самовредновање дигиталне зрелости школа уз помоћ Селфи инструмента.Школски тим ће семинар реализовати у другом року од априла месеца.

Comments are closed.