LETOPIS 2018/2019

 

Letopis SEPTEMBAR 2018.

Školsku  2018/2019. God. smo upisali 223 učenika u 16 odelenja.U pripremom predškolskom programu je 25-o  dece i 20 dece u mlađoj grupi –vrtić.

Na vreme smo obezbedili potreban kadar tako da je školska godina počela  bez  većih poteškoća.Prvi radni dan smo  učenicima podelili udžbenike,raspored časova a prvake dočekali sa prigodnim programom.U oba objekta učitelji četvrtih razreda su sa decom izveli svečane programe u čast đaka prvaka i njihovih roditelja.

Članovi MZ Nova Gajdobra su  i ove godine poželeli  svim učenicima  srećan početak nove školske godine uz prigodne pokline u vidu školskog pribora.Kompanija  „AL Ravafed“iz Nove Gajdobre je školi poklonila 2 laptopa za potrebe razredne nastave.Takođe,privatni poduzetnik iz Gajdobre je donirao laptop za predmetnu nastavu a MPNTR/ŠU Novi Sad je donirala

televizor.

U ime svih učenika i nastavnika im se toplo zahvaljujemo.

Ove školske godine članovi nastavnickog veća koriste  Es Dnevnik .

Školu je posetio  inspektor za vanredne situacije i prosvetni savetnik za predškolski program.

Na zgradi PPP u Gajdobri završeni su radovi oko gromobranske instalacije.

Održana sednica Nastavničkog veća (12.09.2018.) i Školskog odbora(13.09.2018.),Pedagoškog kolegijuma(27.09.2018.)

Održana sednica Aktiva direktora obrazovno-vaspitnih ustanova opštine Bačka Palanka.

Na nivou opštine je održano takmičenje u SAOBRAĆAJU. Domaćin  je OŠ“Braća Novakov“ iz Silbaša,područno odelenje u Paragama.Našu školu je predstavljalo 10  učenika od 4-7 razreda u pratnji profesorice  TIO/TIT.

Dva učenika su osvojila novčane nagrade.

I ove školske godine smo uzeli učešće u   programu „ČITALIĆI-KLIKERAŠI“ u organizaciji  MPNTR.Na nivou opštine naša škola je domaćin.Kordinatoru,tehničkoj podršci,nastavnicima i učenicima želimo da ostvare najbolje rezultate.Srećno!

Aktivnosti oko Festivala nauke će se realizovati prema planu.Ove godine će nam se pridružiti i OŠ“Braća Novakov“ iz Silbaša.

Comments are closed.