Летопис мај 2018. год.

ЛЕТОПИС МАЈ 2018

-Одржан састанак Савета родитеља

-Савез проналазаца Србије је ове године окупио школске екипе ученика осмих разреда на тему  израде Акционог бизнис плана.Поред представника школа из наше општине учешће су узеле и општине Вач.Бачки Петровац и Врбас као домаћин. Локална самоуправа је обезбедила превоз и послужење.Нашу школу је представљала екипа од 4 ученика осмих разреда у пратњи наставника немачког језика.

 „Програм позитивног понашања у школи“ – СУВУ  присуствовала су два наставника. У другом полугодишту  је омогућено стручно усавршавање за још 18 наставника школе на различитим семинарима.

-У  сарадњи са МЗ Нова Гајдобра поводом сеоске славе Св.Василија Острошког организовано је више активности:турнир у малом  фудбалу,такмичење у саобраћају-вожња бицикла на полигону,фолклорно вече и тд.

-Поводом Дана школе одиграна је одбојкашка утакмица и турнир у малом фудбалу у сарадњи са ОШ“Браћа Новаков“ из Силбаша.

-Ученици 3-2 оделења  са својом учитељицом припремили су представу „Деда и репа“ за своје другаре,наставнике и и родитеље.

-Школу су посетили представници Канцеларије за управљање јавним улагањем из Београда, председник СО Бачка Паланка са сарадницима као и представник Покрајинске владе из Новог Сада.Повод је проширење и даље активности у оквиру пројекта санације и адаптације наше школе.

-Одржан је „КРОС“ РТС у оба објекта.

-Одржана седница НВ.

-Школу је обишла (предшколски објекат у Новој Гајдобри) санитарна инспекторка.

-Одржан заједнички родитељски састанак  за осме разреде на тему ЗИ.

-У сарадњи са Националном слижбом за запошљавање организовано је тестирање ученика осмих разреда за професионалну орјентацију.

-Компанија „ Real Knitting“ која послује у Гајдобри донирала је школи 4 лаптопа и два видео бима.

Обележен Дан школе 27. Мај 2018. Год.

-Пригодним програмом уз учешће школског хора,рецитатора и бивших ученика( Јово Радош,Драган Бозало и Мира Грк) који су говорили о монографији „ВИШЕ ОД ШКОЛЕ“ на свечан начин су награђени ученици и наставници који су ове године успешно представљали школу на различитим нивоима такмичења.

Колектив је испратио у заслужну пензији радницу Раду Стојисављевић и Захвалио се донаторима:Алинг Конел-у,Реал Книтингу,АЛ Равафеду,СО Бачка Паланка- председнику  и МЗ Нова Гајдобра.

 

Image (12)Image (8)

Comments are closed.