Obeležena školska slava Sveti Sava

U oba objekta škole 27.januara od 8:00 – 14:30 časova školsku slavu Svetog Savu su svečano obeležili učenici,nastavnici, roditelji i školski kum Danilo Babalj.Uz prigodne programe koji su pripremili učitelji:Tatjana Popović i Dragana Šešum,veroučitelj Boris Kuzmanović,nastavnica Muzičke kulture Snežana Žujić  i  nastavnici Srpskog jezika Nataša Šunjka,Nadežda Malović i Aleksandar Pavić, slava je protekla u duhu tradicije i svetosavlja.Podršku su pružili školski pedagog Aleksandra K. Ristić i nastavnik Likovne kulture Zvonko Jelić.

U okviru rada školske biblioteke raspisan je SVETOSAVSKI LITERARNO – LIKOVNI KONKURS  na tame:

-Savinim stopama.

-Molitva Svetom Savi.

-Sveti Sava naša zvezda vodilja.

-Kad je Rastko bio dete.

-Naš učitelj – Sveti Sava.

SVETOSAVSKI KONKURS 2017/2018. ŠK. GOD.

LIKOVNI:

 1. Teodora Trivunović PPP-2
 2. Anastasija Anđelić 1-2
 3. Nikolina Mićić 3-2
 4. Tijana Vasković 3-2
 5. Aleksanrda Radonja 5-2
 6. Đorđe Dufek 5-2
 7. Jelena Pavić 6-1

Literarni:

 1. Mirko Lukić 3-2
 2. Jovana Trivunović 3-2
 3. Marko Samarđić 4-1
 4. Teodora Čičković 5-1
 5. Dorian Vukojević 6-2
 6. Dragana Gajić 8-2

Posebne pohvale:

 1. Strahinja Lučić 3-2
 2. Anja Marković 5-1
 3. Ana Dutina 5-1
 4. Milosava Radović 6-2

 

Školski hor sa nastavnicom Muzičke kulture je nastupio  na Svetosavskoj akademiji koja je održana u organizaciji SPC 26.januara 2018. god. u sali bioskopa u Bačkoj Palanci.

U okviru svečanog programa direktorica se zahvalila kompanijama u privatnom sektoru koji svoju delatnost obavljaju  na nivou masnih zajednica:Aling – Konel/poklon školskoj biblioteci- 60 naslova,Fabrici čarapa Real Knitting za nabavku nameštaja u predškolskoj grupi i vrtiću u Gajdobri,Zadruzi iz Nove Gajdobre Al Rawafed za nabavku nameštaja u predškolskoj grupi u Novoj Gajdobri,nabavku nastavnih sredatava za Muzičku kulturu-instrumenti,kao i prevoz učenika na Sajam obrazovanja i Festival nauke u Beogradu,preduzeću Grav D.O.O za prevoz učenika za potrebe škole,privatnoj trgovačkoj radnji “ Bilećanka“ i pekari „Milaneze“.

 

Comments are closed.