Обележена школска слава Свети Сава

У оба објекта школе 27.јануара од 8:00 – 14:30 часова школску славу Светог Саву су свечано обележили ученици,наставници, родитељи и школски кум Данило Бабаљ.Уз пригодне програме који су припремили учитељи:Татјана Поповић и Драгана Шешум,вероучитељ Борис Кузмановић,наставница Музичке културе Снежана Жујић  и  наставници Српског језика Наташа Шуњка,Надежда Маловић и Александар Павић, слава је протекла у духу традиције и светосавља.Подршку су пружили школски педагог Александра К. Ристић и наставник Ликовне културе Звонко Јелић.

У оквиру рада школске библиотеке расписан је СВЕТОСАВСКИ ЛИТЕРАРНО – ЛИКОВНИ КОНКУРС  на таме:

-Савиним стопама.

-Молитва Светом Сави.

-Свети Сава наша звезда водиља.

-Кад је Растко био дете.

-Наш учитељ – Свети Сава.

СВЕТОСАВСКИ КОНКУРС 2017/2018. ШК. ГОД.

ЛИКОВНИ:

 1. Теодора Тривуновић ППП-2
 2. Анастасија Анђелић 1-2
 3. Николина Мићић 3-2
 4. Тијана Васковић 3-2
 5. Алексанрда Радоња 5-2
 6. Ђорђе Дуфек 5-2
 7. Јелена Павић 6-1

Литерарни:

 1. Мирко Лукић 3-2
 2. Јована Тривуновић 3-2
 3. Марко Самарђић 4-1
 4. Теодора Чичковић 5-1
 5. Дориан Вукојевић 6-2
 6. Драгана Гајић 8-2

Посебне похвале:

 1. Страхиња Лучић 3-2
 2. Ања Марковић 5-1
 3. Ана Дутина 5-1
 4. Милосава Радовић 6-2

 

Школски хор са наставницом Музичке културе је наступио  на Светосавској академији која је одржана у организацији СПЦ 26.јануара 2018. год. у сали биоскопа у Бачкој Паланци.

У оквиру свечаног програма директорица се захвалила компанијама у приватном сектору који своју делатност обављају  на нивоу масних заједница:Алинг – Конел/поклон школској библиотеци- 60 наслова,Фабрици чарапа Real Knitting за набавку намештаја у предшколској групи и вртићу у Гајдобри,Задрузи из Нове Гајдобре Al Rawafed за набавку намештаја у предшколској групи у Новој Гајдобри,набавку наставних средатава за Музичку културу-инструменти,као и превоз ученика на Сајам образовања и Фестивал науке у Београду,предузећу Грав Д.О.О за превоз ученика за потребе школе,приватној трговачкој радњи “ Билећанка“ и пекари „Миланезе“.

 

Comments are closed.