Летопис Септембар 2017.год.

ЛЕТОПИС СЕПТЕМБАР 2017.

-Нова школска година је почела на време према календару.Ове године школу похађа 233 ученика распоређена у 16 оделења и 33 ученика у припремном предшколском програму.При школи ради група вртића од 20 деце узраста од 3 године до поласка у ППП.

У школи је запослено  52 радника.Од тога  28  чланова наставничког већа,4 радника у управи школе и 10 помоћног особља.

Активности за време летњег распуста.

Пред почетак школске године смо набавили 5 ормара за учионице,2 музичке линије и 3 ЦД плејера,променили клупе у учионици 6-2 оделења,поставили ламинатни под и оспособили топлу воду у просторије ППП-2,извршена је замена   столарије у зборници у Новој Гајдобри ,замењена су улазна врата на малом ходнику,окречена је трпезарија у оба објекта.У Гајдобри је инсталирана бежична интернет мрежа и окречено 5 кабинета.

-Први дан су учитељи четвртих разреда припремили свечани програм за ученике првих разреда у оба објекта школе.Прваке су обрадовали поклони у виду школског прибора.Донатори су: Пољопривредна задруга у Новој Гајдобри АЛ РАВАФЕД,бензинска станица „КНЕЗ ПЕТРОЛ“,Компанија „Комтраде“ и МЗ Нова Гајдобра која је уручила поклоне свим полазницима од 1-8 разреда.

Дучићеви дани

-У оквиру Дучућевих дана ученици наше школе су се представили са својим песмама и рецитацијама.У школи је организовано књижевно вече.Гост је дечији песник Мирослав Кокошар.

Одржан Актив директора, седница Наставничког већа, Школског одбора,Савета родитеља,Педагошког колегијума и Одељенског већа петих разеда.

Скупштина општине Бачка Паланка је у сарадњи са Црвеним крстом организовала за ученике осмих разреда викенд на излетишту „Багремара“ код Бачке Паланке.Права учешћа су имали ученици који су својим успехом и понашањем предњачили у својим оделењима.Стекли су нове другаре,усвојили нова знања која су им пренели волонтери из различитих области путем радионица и других едукативних активности.

Чланови школског хора са професором музичке културе су отворили свечани програм посвећен Арсену Дедићу.Наступ нашег хора је одушевио многобројну публику.

Ђак генерације у 2016/2017. Шк. години Милица Бабаљ је присуствовала додели кованица испред Покрајинског секретаријата за образовање у Новом саду.

 

 

Comments are closed.