Фебруар летопис 2017.

Летопис фебруар 2017. Год.

-Одржана седница актива директора васпитно-образовних установа општине Бачка Паланка у ОШ“Вук Карађић“.

– Стручно веће наставника разредне наставе је одржало састанак са темом програма стручног усавршавања у установи на иницијативу МПНТР.Са програм „ПОКРЕНИМО НАШУ ДЕЦУ“ који је од јавног интереса,координатор је упознао присутне.Програм се односи на повећање обима вежбања  са децом у дане када немају по распореду часове физичког васпитања а у циљу унпређења и очувања здравља и правилног држања тела.

-Одржана седница Педагошког колегијума.

-Стручно предавање од стране Министарства за саобраћај на тему“ОПРЕЗ-ИЗАБЕРИ ЖИВОТ“

-Одржан седница актива директора васпитно-образовних установа општине Бачка Паланка у ОШ“Жарко Зрењанин“ у Обровцу.

-Одржано општинско такмичење у малом фудбалу у ОШ“Милета Протић“ у Товаришеву.Наша школа је учествовала са мушком екипом.

-Одржана седница актива директора васпитно-образовних установа општине Бачка Паланка.

– Општинско такмичење из Страних језика-одржано у суботу 25.02.2017. год.Из Енглеског језика учешће је узело 26 ученика,из Немачког језика- 3 ученика и из Руског језика 6 ученика из 9 основних школа са територије општине Бачка Паланка.На такмичењу је било укључено 16 професора.

Нашу школу на такмичењу из Енглеског језика је представљао ученик осмог разреда.Стекао је  право  учешћа на окружном такмичењу.

– Окружно такмичење у ОДБОЈЦИ је одржано у Новом Саду у ОШ“Јожеф Атила“.На такмичењу је учествовало 6 екипа.Школска екипа је заузела 2 место и пласирала се на међуокружно такмичење.

Општинско такмичење из математике је одржано у ОШ“Десанка Максимовић“ у Бачкој Паланци.Ученица 4. разреда је освојила 3. место и стекла право учешћа на даљем такмичењу.

Comments are closed.